Personvern

Denne nettsiden innhenter informasjon som kan analysere antall besøkende og hvilket innhold som blir besøkt. Informasjonen som hentes vil ikke bli sporet tilbake til deg som bruker, men som anonyme besøkstall.

Hvis du benytter deg av tjenesten for å registrere ett arrangement, ber vi om konkrete opplysninger om arrangementet. Dette er opplysninger som blir lagt ut på nettsiden når arrangementet godkjennes av de som administrerer tjenesten.

Det innhentes også navn og e-postadresse på personen som registrerer et arrangement. Disse opplysningene blir kun brukt i situasjoner hvor de som administrerer tjenesten trenger å kontakte personen som registrerte arrangementet. Dette kan skje i situasjoner hvor administrasjonen trenger bekreftelse på innhold. Disse opplysningene kan også brukes hvis det skal bekreftes endringer i arrangementet på et tidspunkt etter første registrering. E-postadressen brukes også av tjenesten for å sende bekreftelse på at arrangementet er mottatt av tjenesten.

Har du spørsmål vedrørende ditt personvern på denne tjenesten, vennligst ta kontakt med Petter Berg på e-post: petter.berg@hedmark-ikt.no.