Tidligere i år fylte artisten og nobelprisvinneren i litteratur, Bob Dylan, 80 år. Da hadde han nettopp gitt ut en av sine beste plater.
 
Bob Dylan har på forunderlig vis klart å være i kontinuerlig bevegelse gjennom hele sin lange karriere. Hvordan har det vært mulig? Og hva kan vi lære av det?
 
Vi har invitert bokaktuelle Petter Fiskum Myr til Kongsvinger for å dele noen tanker om den eminente kunstneren. Hva er Dylans budskap og hvorfor er det blitt viktig for så mange av oss?
 
Petter Fiskum Myhr gir 10 svar i foredraget Bob Dylans ti bud. Det beskriver en livsholdning og en strategi som kan være nyttig for oss alle, både som privatpersoner og i arbeidslivet. Det handler om hvordan kunst og kultur kan bidra til å gjøre vår forestillingsverden større.
 
Foredraget avholdes i Kongsvinger bibliotek 12/11 kl 18.00.
Vi gleder oss og håper at mange vil finne veien.
 
Billettpris kr 200,-
Betales ved inngangen kontant eller via Vipps til tlf 47688906
 
Petter Fiskum Myhr har skrevet og bidratt til en rekke bøker om Bob Dylan. Til daglig er han direktør for Trondheim Internasjonale Olavsfest. Han har tidligere vært direktør for Rockheim, det nasjonale museet for populærmusikk, og før det var han journalist, redaksjonssjef og programsjef i NRK.

Petter Fiskum Myhr: Bob Dylans ti bud

Dato

12. november 2021
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:00
  • Kommune: Kongsvinger
  • Pris: 200
  • Nettside for arrangementet (dette feltet krever en komplett adresse, f.eks: https://www.nettsidenavn.no): http://www.facebook.com/events/303593711590987
  • Billetter/Påmelding: Billetter selges i dør