Vakkert, ildfullt og drømmende og lyrisk 

– En vakker musikalsk stund medantikkens klangfarger i ny drakt.

Dette er en variert konsert med stor bredde i musikalske utrykk og stemninger som byr på impresjonistisk musikk av komponister som Satie, Debussy og Ravel, i tillegg til klassisk musikk fra Sør-Amerika, av komponister som Villa-Lobos og Ginastera, og renessansemusikk av Dowland og Ribayaz med flere, samt nyskrevet klassisk musikk som Henrik Ødegårds Antiphona og Roar Engelbergs egne solostykker for panfløyte.

Roar Engelberg og Malgorzata Milewska Sundberg samarbeidet første gang i 1983 på Sondre Bratlands LP, ”Den Blå Gleda’’. (nominert til Spellemannprisen i 1984).

Malgorzata M. Sundberg er Doktor i musikkunst fra Fredrik Chopins Musikkuniversitet i Warszawa og arbeider som professor ved musikkakademiet i Lodz. Hun er frilans orkestermusiker og solist i hele Europa, spiller med kammermusikalske ensembler og har samarbeidet med tallrike solister innenlands og utenlands.

Roar Engelberg har som frilans panfløytist i mange år hatt et fast duosamarbeid med Stein-Erik Olsen, professor i klassisk gitar ved Griegakademiet, og tidligere med Iver Kleive og Nils Økland i forskjellige musikalske prosjekter.

Han har også hatt en mengde solistoppdrag med kor, korps og symfoniorkestre samt samarbeidskonserter med organister landet rundt og egne konserter. Han har utgitt 17 album.

Musikk ved Glomma – Roar Engelberg, panfløyte & Malgorzata M. Sundberg, harpe

Dato

19. oktober 2021
Utløpt!

Tid

19:00 - 21:00